PINARBAŞI

Bir gün kuzenlerim gelmişti. Onlarla birlikte Pınarbaşı’na gittik. Orada Ilıca Şelalesi varmış. Teyzemler, eniştemler, kuzenlerim ve annemle ben oraya gittik. Oradaki taşlar çok büyüktü. Taşların arasından geçip üstüne çıktık. Şelaleden akan sular yemyeşil göl oluşturmuştu.

Sonra o köydeki camiye gittik. Abdest aldık ve namaz kıldık. Reşat eniştem köylülerden birinden karpuz alıp hepimize kesti ve biz de ellerimizde yedik.Kocaman bir aileydik ve çok eğlendik.

Üç Yavru Kedicik

Biz dün annemle çay bahçesine gitmiştik. Orada üç yavru kedi gördük.Onları sevdim.Yumuşacıktı.Annemin arkadaşlarıyla onları sevdik.Sonra anneleri geldi..Kedi yavruları çok güzel süt içiyorlardı.Onları seyrettim.Üç  Kedi Yavrusu

Kapadokya Gezim

Bugün dağ gibi yerlere gittik.Orda Peri Bacaları diye bir yer varmış.İnsanlar eskiden oralarda  yaşarmış.Biz de o yerlerin içine girdik.İnsanlardan bağzıları hala orada yaşıyor.Bağzı Peri Bacaları restorana dönüşmüş.Biz annemle bir çok yerlerinigezdik.Peri Bacalarının bazıları şekiller oluşturmuş.Birtanesi deve şeklini almıştı.Sonra burada biz otele gittik.Otelde çok kişi vardı ve çok güzel şeylwer vardı.Otelde havuzda yüzdük sonra uyuduk.Sabah olunca da yola çıktık, yol çok uzundu ama gezimiz çok güzeldi.